Výsledky celoslovenskej kontroly na cestách v Prešovskom kraji. Nezvestného pri pátraní polícia našla už mŕtveho

06.09.2009 Celý región

Výsledky celoslovenskej kontroly na cestách v Prešovskom kraji: V sobotu 6. 9. 2009 v čase od 06. 00 hod. do 11. 00 hod. bola na cestách v Prešovskom kraji celoslovenská kontrola, so zameraním na dodržiavanie ustanovených alebo ...
Polícia sa zamerala aj na používanie bezpečnostných pásov a pátranie po osobách a veciach. Do kontroly bolo zaradených 118 policajtov , z nich 4 boli z mýtnej polície. Počas nej zistili 295 priestupkov, z ktorých 272 riešili na mieste v blokovom konaní na sumu 10.826. -Eur.
U troch vodičov motorových vozidiel zistili požitie alkohol a bol im na mieste zadržaný vodičský preukaz.
Na príslušné okresné dopravné inšpektoráty bolo oznámených 5 priestupkov. Počas akcie policajti zistili aj 1 priestupok z oblasti sociálnej legislatívy (bezpečnostné prestávky). Tento priestupok bol riešený na mieste v blokovom konaní na sumu 160. -Eur.
Na 6 vozidlách policajti zistili neoznačenie nálepkou preukázajúcou úhradu za užívanie vymedzených úsekov a ciest a tieto priestupky boli riešené v blokovom konaní na sumu 450. -Eur.

Nezvestného pri pátraní polícia našla už mŕtveho
Policajti v spolupráci s občanmi z Lučinej, okr. Prešov v sobotu a dnes aj za pomoci vrtuľníka pátrali po nezvestnom 51 ročnom mužovi zo spomínanej obce. Nezvestný sa už piaty deň nevrátil domov z lesa a ani príbuzným nepodal o sebe žiadnu správu. Dnes 6.9.2009 okolo 09.50 h. ho našli ležať v trávnatom poraste neďaleko obce, žiaľ už mŕtveho.
 

Vyberte región